reklamavelika2015a

U cilju što učinkovitijeg suzbijanja štetnih glodavaca, ovlaštena tvrtka za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju IBIS usluge d.o.o. obaviti će akciju sustavne deratizacije-jesenski tretman na području Općine Podgorač, a sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i Pravilniku o načinu provedbe obavezne dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

U vezi s gore navedenim Općinski načelnik Općine Podgorač gosp. Goran Đanić obavještava mještane Općine Podgorač da će se na području Općine Podgorač u svim naseljima: Podgorač, Stipanovci, Kelešinka, Kršinci, Razbojište, Ostrošinci, B. Loza, Budimci i Poganovci obavljati poslovi sustavne deratizacije i to počevši sa danom 16. studenoga  2017. godine. Završetak radova predviđa se do  23. studenoga  2017. godine, odnosno ovisno o nepovoljnim vremenskim prilikama radovi će se produžiti prema potrebi.

Trovanje glodavaca biti će izvršeno zatrovanim mamcem antikoagulantom II. generacije. Antidot je vitamin K1.

Poslove sustavne deratizacije u potpunosti financira Općina Podgorač. Općinski načelnik Općine Podgorač u cilju učinkovitijeg uspjeha provođenja akcije poziva mještane da podupru akciju provođenja sustavne deratizacije, te omoguće djelatnicima IBIS usluga d.o.o. da postave mamce, da se pridržavaju uputa o mjerama opreza i zaštite, načinu postupanja s domaćim životinjama tijekom deratizacije, o zabrani diranja i premještanja postavljenih meka.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.