bon2017 12

seks14_2_1aa

Općinsko vijeće Podgorač na prošloj sjednici, skinulo je s dnevnog reda točku o prijedlogu opoziva titule počasnog mještanina bivšem potpredsjedniku Sabora Vladimiru Šeksu. Naime, načelnik Podgorača, HNS-ovac Goran Đanić koji je zatražio da se Šeksu oduzme titula nakon 15 godina koju mu je dodijelila tadašnja HDZ-ova općinska vlast, sada je predložio da se i odgodi konačna odluka. Obzirni Đanić se sjetio da su unutarstranački izbori u HDZ-u i da ne želi baciti negativno svjetlo na stranku.

- Prijedlog za opoziv ušao je u proceduru prije unutarstranačkih izbora u HDZ-u, no ja kao načelnik, ni vijećenici ni Općina ne želimo sudjelovati u diskreditaciji stranke. Kad izbori u HDZ-u prođu, Općinsko vijeće će odlučiti o ukidanju statusa Šeksu - obrazložio je Đanić.

Načelnik Đanić je krajem prošle godine inicirao je oduzimanje titule Šeksu zbog nebrige prema općini Podgorač. Đanić zamjera Šeksu što je ignorirao apele da se uključi u rješavanje problema s nestašicom vode. Zbog spremnosti da se, kao vrhovni zapovjednik Oružanih snaga, uključi u rješavanje njihovog problema, Općinsko vijeće Podgorača krajem 2011. počasnim mještaninom proglasilo je predsjednika Josipovića. Inicijativa je došla od načelnika Đanića kojeg je podržala većina vijećnika, a vijećnici HDZ-a i HSS-a bili su suzdržani.

Snježana Fridl - Glas Slavonije

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.