banner izzy2016

podgorac

U subotu 2l.listopada 2017. godine održati će se XXVII. Smotra folklora i narodnih običaja "Oj, jesenske duge noći" u sportskoj dvorani Osnovne Škola Hinka Juhna u Podgoraču.

 

Log in to comment
podgorac1

Danas (7.10.2017.) je u Podgoraču izaslanstvo Općine Podgorač predvođeno Općinskim načelnikom g. Goranom Đanićem, zamjenicima općinskog načelnika, te članovima Općinskog vijeća Općine Podgorač povodom obilježavanja blagdana Dana neovisnosti u 10 sati na groblju kod središnjeg križa položilo vijence i zapalilo svijeće za sve poginule branitelje u Domovinskom ratu, te za sve umrle.

 

Log in to comment
podgorfac1

Jučer (26.09.2017.) je u prostorija općine održana 3. sjednica Općinskog Vijeća Općine Podgorač.

 

Log in to comment
podgorac1

Danas je u prostorijama Općine Podgorač održano potpisivanje ugovora o odobravanju financijskih sredstava za kapitalne investicije na vjerskim objektima u Općini Podgorač.

 

Log in to comment
podgorac2
Već tradicionalno 12. put po redu Podgoračani, a i svi oni gosti koji dođu u Podgorač će uz finu prasetinu uživati u raznim igrama koje i ove godine organiziraju NK „Podgorač“ pod pokroviteljstvom Općinskog načelnika Općine Podgorač.

 

Log in to comment
djanic1Općinski načelnik Podgorača Goran Đanić danas je, nedugo nakon primitka obavijesti Regionalnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Osijek o negativnoj ocjeni zahtjeva za sufinanciranjem zapošljavanja u javnim radovima, kojim je onemogućeno da 35 ljudi radi, održao konferenciju za novinare.

 

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.