reklamavelika2015a

fesk1
Proteklog vikenda u Feričancima je održana 26. tradicionalna planinarska manifestacija Kroz šume i vinograde.
Unatoč lošem vremenu okupilo se oko 150 planinara iz Ivana Zeline, Daruvara, Virovitice, Požege, Kutjeva, Orahovice, Našica, Belišća, Osijeka, Vinkovaca i Županje. Polazak je bio ispred Osnovne škole Vladimira Nazora u Feričancima gdje su domaćini iz HPD Sokol Feričanci goste počastili čajem, šljivovicom i pecivom. 
fesk2
Prije polaska nazočne su pozdravili Josip Šalek predsjednik HPD Sokol i Marko Knežević načelnik Općine Feričanci. Na početku izleta planinari su obišli proizvodne pogone Feravina, a zatim su izabrali jednu od dvije ponuđene planinarske staze koje su osmislili domaćini. Staze su vodile kroz feričanački idiličan krajolik, uz vinograde, šume i livade. Zbog lošeg vremena na kraju puta planinari su se okupili u Vatrogasnom domu u Feričancima, a ne na izletištu Srednjak. Tamo su nastavili druženje uz roštilj i tamburaše u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. 
Predsjednik HPD Sokol Feričanci Josip Šalek na kraju izleta istaknuo je da je cilj manifestacije promovirati druženje, prijateljstvo, kretanje i zdrav način života, ali i ljepote Feričanaca i predstavljanje onoga po čemu su Feričanci poznati, a to su šume i vinogradi.
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.