reklamavelika2015a

fesk

Program je započeo jučer polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja u središtu mjesta.

U spomen na poginule branitelje općine Feričanci u Domovinskom ratu, položen je vijenac i kod spomen ploče na zgradi društvenog doma te središnjeg križa na mjesnom groblju.

Svečanosti polaganja vijenaca i paljenja svijeća, uz načelnika Marka Kneževića i njegovog zamjenika Ivana Kapraljevića, prisustvovali su novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća.

Općinski načelnik Marko Knežević istaknuo je da nema tradicionalne svečane sjednice Općinskog vijeća, budući da predstavničko tijelo nije konstituirano, ali je za subotu pripremljen cjelodnevni sportski i zabavni program.

"Budući da ove godine Dan općine pada na drugi krug lokalnih izbora, a niti je konstituirano Općinsko vijeće, ali i zbog financijske situacije, obilježavanje rođendana općine bit će skromnije. No mještani će u subotu moći uživati u programu koji je pripremila Sportska zajednica općine Feričanci, a kojim će ujedno biti obilježeno i 90 godina NK Feška." – rekao je načelnik Marko Kovačević.

Prema programu, na sportskom centru Feričanci u 14 sati počinju sportski susreti, a u nogometu će se ogledati selekcije pretpočetnika, početnika, mlađih pionira, starijih pionira te juniora. Nogometnu utakmicu odigrat će i ''mršavi'' i ''debeli''. Održat će se i teniski turnir parova te boćarska utakmica.

U sklopu programa, predviđeno je i predstavljanje feričanačkih udruga i OPG-ova koji će izložiti svoje proizvode.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.