bon2017 12

vukic1
Jučer je nakon posjeta ministra Lovre Kuščevića gradu Našicama i domaćinu gradonačelniku Krešimiru Žagaru, pomoćnik ministra Zdravko Vukić posjetio i općinu Feričanci. Tamo se susreo sa općinskim načelnikom Antunom Glavaš, zamjenikom Mirkom Jurčevićem, ostalim djelatnicima i vijećnicima te sa njim održao radni sastanak.

Prije svega načelnik Glavaš se zahvalio pomoćniku ministra Vukiću kako na posjeti, a tako i na 120 tisuća kuna koje je odobrilo ministarstvo, a koje će biti namijenjeno za izgradnju pješačke staze u Vučjaku. Isto tako razgovaralo se o mnogim drugim temama koje su sada aktualne, a među njima svakako o zoni Dračica, javnoj rasvjeti, uređenju domova i slično. 

Nakon održannog sastanka načelnik općine Antun Glavaš je bio vrlo zadovoljan te je u nastavku rekao.

vukic2

„Mi smo prije nekog vremena podnijeli zahtjev za pomoć u kapitalnim investicijama. Među ostalim, tu se radilo o pješačkoj stazi na Vučjaku što je ministarstvo graditeljstva uspjelo prepoznati te su nam dodijeljena sredstva od  120 tisuća kuna za taj projekt. Nakon jučerašnjeg potpisivanja u Osijeku, danas smo imali priliku ugostiti i pomoćnika ministra Zdravka Vukića koga smo upoznali sa svim daljnjim aktivnostima oko rekonstrukcije društvenog doma, o izgradnji reciklažnog dvorišta, oko kanalizacije, nastavka izgradnje cesta u industrijskoj zoni, komunalne baze i slično. Pomoćnik Vukić je sve to spremno poslušao te smo mu uz to još pokazali i za što sve imamo spremnu dokumentaciju te gdje smo pripremili građevne dozvole. Gospodin Vukić nam je obećao suradnju i pomoć te nas je upozorio i na neke nadolazeće natječaje što je stvarno iznimno važno. Pomoćnik je također naglasio kako treba biti strpljiv, kako je važno sve dobro pripremiti, a da će on učiniti sve što je u njegovoj moći da se to i što prije ostvari i sredstva dobiju. Za kraj mogu reći da sam jučer iskreno bio iznenađen kada se ministar u Osijeku pojavio jer kod nas je i to čak događaj. Kada ministar dolazi u takav jedan radni posjet smatram da je stvarno hvale vrijedno. Nažalost, često puta nas zaobilaze što u ovom trenutku ipak nije bio slučaj.“ – rekao je među ostalim načelnik općine Feričanci Antun Glavaš.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.