bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/5mjesec/22/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

fesk1

U općinskoj vijećnici održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Feričanci koju je otvorio predsjednik Marko Knežević, dok je glavnu riječ imao načelnik općine Antun Glavaš.

fesk4

Dan općine Feričanci, svojim dolaskom uveličali brojni gosti i uzvanici Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan, Krešimir Žagar, gradonačelnik grada Našica, Istvan Orsokics, predsjednik Društva južno-baranjskih pograničnih naselja i bivši načelnik mađarske općine Bermend, Dinko Bošnjak, načelnik općine Hrvace, Tomislav Durmić, načelnik općine Zdenci, Goran Đanić, načelnik općine Podgorač, Željko Kovačević, načelnik općine Donja Motičina i Ana Magaš, predsjednica Općinskog vijeća Đurđenovac. Gosti su se svim nazočnima obratili te među ostalim naglasili veliku povezanost sa Feričancima, kao i upornost načelnika Antuna Glavaša i ostalih djelatnika u poboljšanju svoje općine.

 

Antun GlavašO jednogodišnjem radu, planiranim i realiziranim projektima te brizi za društveni i kulturni život općine Feričanci, govorio je načelnik općine Antun Glavaš.

''I sa skromnim proračunom koji iznosi 2.855.000 kuna, a u suradnji sa županijom uspjeli smo zadržati investicijski nivo te dati poticajnu podršku radu udruga u kulturi i sportu te vatrogastvu i civilnoj zaštiti'', rekao je načelnik Glavaš te je također dodao kako je za vatrogastvo i civilnu zaštitu izdvojeno 100.000 kuna, za kulturu 65.000 kuna, a za sport 158.000 kuna.

 

Pri kraju svečane sjednice predane su i godišnje nagrade općine Feričanci za izuzetne rezultate u dobrovoljnom davalaštvu krvi. Ove godine Poveljom općine Feričanci nagrađeni su Zvonko Brkić i Vlado Tominac,  koji su dali po 75 puta krv. Zahvalnicom su nagrađeni Goran Abičić za 52 puta davanja krvi te Zlatica Vida i Dubravka Božić, iza kojih su po 35 davanja krvi. U programu svečane sjednice sudjelovali su mladi članovi HKD-a Manuel Feričanci.

fesk2

U spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu, izaslanstvo Općine je, u nazočnosti gostiju, uoči svečane sjednice položilo vijenac i upalilo svijeće ispred spomen obilježja. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/22/v2{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.