bon2017 12

dvd fericanci skupstina 1

Dana 13.2.2016. održana je 125. redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Feričanci. Skupštini je započela u 18h. Uz brojne članove DVD-a Feričanci, skupštini je prisustvovao zamjenik župana gosp. Dragan Vulin, predsjednik Skupštine OB županije gosp. Antun Kapraljević, zapovjednik vatrogasne zajednice Našice gosp. Zvonimir Ljubljanović, načelnik općine Feričanci gosp. Antun Glavaš, delegati vatrogasne zajednice Našice, 17 DVD-ova iz šire okolice Feričanaca, nekoliko udruga i obrtnika s područja Feričanaca kao i svi ostali pomažući članovi društva.

Predsjednik Antun Balajić pozdravio je sve nazočne i zahvalio na velikom odazivu. Pročitao je izvješće o radu društva u 2015. godini gdje je, između ostaloga, posebno istaknuo završetak uređenja društvenih prostorija u potkrovlju spremišta.

''Protekle smo godine bili izrazito vrijedni. Organizirano je 10-ak radnih akcija u kojima je utrošeno oko 400 radnih sati i ovim se putem zahvaljujem svima koji su pomogli. Dovršeni su radovi započeti 2014. god. na uređenju potkrovlja spremišta. Nakon mnogo godina napokon imamo adekvatan prostor za sastanke i uređenu kancelariju te vam s ponosom mogu reći kako je prvi sastanak u novom prostoru održan 7.2.2016.'' Balajić se zahvalio Osječko-baranjskoj županiji kao i općini Feričanci na doniranim sredstvima bez kojih ne bi napravili ove prostorije. ''Prošla godina završila je sa samo 6 intervencija na čemu smo ponosni što znači da se preventiva isplatila'' - kazao je predsjednik Balajić. Također, pohvalio je i rad natjecateljskih ekipa koje su prošlu godinu završile sa 2 zlatna, 3 srebra i 2 brončana pehara. Na skupštini je izabran i novi član upravnog odbora, umjesto dosadašnjeg Dražena Peića izabran je Marin Benić.
Za slobodnu riječ javio se zamjenik župana gosp. Dragan Vulin koji se zahvalio na svemu što društvo čini već 125 godina, pohvalio je rad društva te istaknuo kako vatrogasci uvijek prvi priskaču u pomoć u svim nesrećama, bili to požari, poplave, prometne nesreće pa čak i u ovom migrantskom valu izbjeglica koji nas je zadesio. Naglasio je kako je županiji dužnost i obveza pomagati vatrogasnim društvima te je obećao daljnju suradnju i potporu županije.

Načelnik Antun Glavaš pohvalio je rad društva i suradnju s općinom, naglasio je kako nam svake godine nastoje pomoći što je više moguće te da i ove godine možemo računati na njihovu pomoć.
Zapovjednik vatrogasne zajednice Našice gosp. Zvonimir Ljubljanović također je pohvalio rad društva i istaknuo kako je svjestan da nam je sada najpotrebnije novo vatrogasno vozilo. Uvjeren je kako ćemo zajedničkim snagama u suradnji sa općinom i vatrogasnom zajednicom uspjeti i u tome te ga uskoro i nabaviti.
Predsjednik je zaključio skupštinu i pozvao goste da ostanu na prigodnom domjenku.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.