reklamavelika2015a

Osnovan Klub mladih HSP AS u Feričancima
Priopćenje prenosimo u cijelosti...

U petak, 20.11.2015.   u Općinskoj vijećnici u Feričancima održano je  osnivanje Kluba mladih  starčevićanaca Hrvatske stranke prava dr.Ante Starčević za općinu Feričanci.

Skup je u ime domaćina otvorio predsjednik podružnice HSP AS Feričanci Goran Stipanović. Nazočnim članovima stranačke mladeži obratio se predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Osječko-baranjske županije Zdravko Vukić istaknuvši kako je HSP AS danas respektabilna pravaška stranka sa vlastitim klubom zastupnika u Hrvatskom saboru. HSP-u AS pristupa sve veći broj mladih i obrazovanih ljudi, i to je pokazatelj snage stranke koja je sve jača, i borit će se protiv toga da mladi napuštaju Hrvatsku, čemu je najviše doprinijela dosadašnja, nesposobna Milanovićeva Vlada, istaknuo je Vukić.

Zdravko Vukić u Feričancima

Osnivanje mladih pravaša u Feričancima pozdravio je i predsjednik Kluba mladih starčevićanaca  HSP AS grada Našica Marko Bošnjak.

Za predsjednika Kluba mladih starčevićanaca HSP AS Feričanaca izabran je Kristijan Barjaktarić, dopredsjednik je Antonio Kljajić, tajnik je Adrijan Barjaktarić a za članove Izvršnog odbora izabrani su Stjepan Doljanin, Roko Peić, Ivan Piršić i Željko Prevolšek.

Osnovan Klub mladih HSP AS u Feričancima

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.