reklamavelika2015a

Izborna skupština DVD-a Feričanci

Prošlog vikenda održana je izborna skupština DVD-a Feričanci. Predsjednik, Stjepan Žiha, otvorio je sjednicu i pozdravio sve prisutne goste. Tajnik društva, Zlatko Brkić, rekao je nekoliko riječi o protekloj godini u kojoj je naglasio kako je društvo imalo 17 intervencija, a od toga 15 požara (3 požara stambenih objekata, 1 požar vozila i 11 požara otvorenog prostora) 1 tehnička intervencija te jedna zlonamjerna (lažna) dojava. 

 
U prošloj godini društvo je sudjelovalo na 10-ak natjecanja, a posebno pohvaljujemo žensku mladež koja je sudjelovala na državnom natjecanju u Zadru.

 

Nakon iznesenih izvještaja te razrješenja svih dužnosti dosadašnjih tijela DVD-a izabrana su nova.

 
Tako je za novog predsjednika društva imenovan je Antun Balajić, dopredsjednik Krešimir Jukić, zapovjednik Milan Sinković, dozapovjednik Ivan Lustig, tajnik Toni Balajić te blagajnica Mirjana Nekić. Također, izabran je novi upravni i nadzorni odbor. Članove upravnog odbora čine: Antun Balajić, Krešimir Jukić, Milan Sinković, Ivan Lustig, Toni Balajić, Stjepan Žiha, Stjepan Jutriša, Josip Čapo, Marijan Vidaković, Nenad Žiha, Miroslav Cartl, Dražen Peić i Zlatko Brkić. Nadzorni odbor čine: Vlado Doljanin, Večeslav Mendroš i Mato Grgurić. 

 
Na skupštini je odlučeno da se dosadašnjem predsjedniku, Stjepanu Žihi, dodijeli titula počasnog predsjednika društva kao zahvala za sve učinjeno u DVD-u za vrijeme njegovog mandata. Također, predsjednik DVD-a Našice, Zvonko Ljubljanović, uručio je srebrne medalje Stjepanu Jutriši i Antunu Balajiću. 

 
Novoizabrani predsjednik, Antun Balajić, obratio se nazočnima te zahvalio svima na podršci i ukazanom povjerenju.

 

{module Adsense 300x250 - slika} {module Adsense 300x250 - slika}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.