reklamavelika2015a

strip1
U Knjižnici Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu otvorena je druga po redu izložba stripova pod nazivom Stripomanija 2 čiji je glavni pokretač i organizator knjižničar Toni Markotić. Izložba je osmišljena u suradnji s Hrvatskom narodnom knjižnicom i čitaonicom Našice i Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek.
strip2

Prisutne goste, ravnateljicu Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silviju Šokić, domaćina Tonija Markotića i djecu pozdravila je ravnateljica Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac Martina Pavlić te izrazila zahvalu na posudbi velikog broja stripova đurđenovačkoj školskoj Knjižnici i mogućnosti čitanja raznoraznih stripova.

strip3

Knjižničar Toni Markotić predstavio je ovu izložbu stripova upoznavši nas sa svim vrstama stripova, od hrvatskih, belgijskih, engleskih do japanskih. Istaknuo je imena hrvatskih predstavnika stripova, Krešimira Zimonića, Darka Macana te Andriju Maurovića kao najpoznatije. Najpoznatiji strip u svijetu je Garfield, a djeca najviše čitaju Alan Fordove. Kroz zanimljiv razgovor s djecom, otkrio je svoje opsežno znanje o stripovima i zainteresirao svako dijete za čitanje.

Ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić otvorila je izložbu. 

Izložba će biti otvorena do 15. 11. 2017. godine.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.