reklamavelika2015a

ucenici1
Od 03. do 06. listopada u Zadru je održana 29. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Mogućnost sudjelovanja na smotri izborilo je 70 učeničkih zadruga iz cijele Hrvatske. Učenička zadruga Sova iz Srednje škole Josipa Kozarca Đurđenovac izborila je pravo sudjelovanja osvojenim prvim mjestom u konkurenciji srednjih škola na Županijskoj smotri u Osijeku.
ucenici3
 
Najproizvodom smotre proglašen je Album drvenih korica ručno oslikan tehnikom pirografije koji su izradili učenici iz Đurđenovca. Na smotri je Državno povjerenstvo ocjenjivalo prezentaciju radova i estetsko uređenje izložbenog prostora gdje je štand Učeničke zadruge Sova ocijenjen najboljim.
ucenici2
Tema kojom se zadruga predstavila je“ Čitam i pišem“  te su među proizvodima prevladavali albumi, straničnici, stalci za olovke, drvene olovke, privjesci i magneti u obliku slova i držači za knjige. Taj štand je tijekom smotre bio i najposjećeniji te imao najbolju prodaju proizvoda. Ukratko rečeno, pobjeda u svim konkurencijama što se do sada nije dogodilo.
ucenici4
Zadrugu su predstavljali učenici Marko Kalamiza i Mihael Serdar te voditeljica zadruge Sanja Medenica.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.