reklamavelika2015a

radionica1

Predavanja, radionice za učenike osnovnih škola!

U suradnji s Osnovnom školom J.J. Strossmayera Đurđenovac i Općinom Đurđenovac pokreće se animiranje učenika u vidu izvannastavnih tehničkih aktivnosti. 

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije u suradnji s Zajednicom tehničke kulture Grada Našice  uvodi novu aktivnost pod nazivom " 1. mala škola tehničkih aktivnosti Đurđenovac" koja će se održati 20. listopada 2016. godine u prostorijama Osnovne škole J.J. Strossmayera Đurđenovac u vremenu od 08:00 do 12:00 h.

Na radionice su pozvani učenici od 5. do 8. razreda osnovnih škola.

Cilj aktivnosti:  promocija, animacija i razvoj tehničke kulture među mladim tehničarima. Na taj način učenici bi kvalitetno iskoristili svoje slobodno vrijeme.

Aktivnost će se provesti na način da je učenicima na raspolaganju radionica:

MODELARSTVO UPORABNIH TEHNIČKIH TVOREVINA -  rad s Unimat 1 Basic strojevima, izrada drvenih predmeta, rezanje, brušenje, bušenje i lijepljenje šperploče.

Radionica je zamišljena kao priprema učenika za ekipno natjecanje - modelarsku ligu u ovoj školskoj godini.

Ovom prigodom predstavnik Općine Đurđenovac će svečano uručiti stroj Unimat 1 Basic školi na korištenje. Navedeni stroj je siguran za rad s djecom te će uvelike olakšati školi izvođene praktičnih vježbi u nastavi tehničke kulture.

radionica2

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.