reklamavelika2015a

djurdan1

Na dvodnevnoj međunarodnoj konferenciji koja se održavala 1. i 2. 6. u Beču, u Hotelu Schloss Wilhelminenberg, djeci 6.b razreda iz osnovne škole u Đurđenovcu i njihovoj razrednici Kristini Mihalčić, uručena je nagrada za osvojeno prvo mjesto na međunarodnom natječaju austrijskog ministarstva obitelji i mladih " Feeling good, feeling bad".

Natječaj em se tražio najbolji kratki video uradak od maksimalno 30 sekundi a na temu  djetinjstvo bez nasilja. U četiri kategorije dijelile su se po dvije nagrade, jedna za kratki anmirani, a jedna za kratki video uradak. U kategoriji 2, video uradak, No child shall be shamed or offended, kao najbolji je odabran upravo video učenika osnovne škole J.J. Strossmayera iz Đurđenovca.

Na svečanoj dodjeli u Beču, nagradu im je uručila austrijska ministrica dr. Sophie Karmasin, pred visokim uzvanicima i ministrima te kraljicom Silviom iz Švedske i našom ministricom Bernardicom Juretić!  Djeca su bila presretna i vrlo ponosna. Ako vam je ovo zanimljiva vijest, u prilogu imate nekoliko fotografija.

 
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.