bon2017 12

fusbal1

U ponedjeljak, 11.12.2017. godine, u Đurđenovcu je održano međuopćinsko natjecanje u futsalu za učenike osnovnih škola.

 

Log in to comment
skupina1

Povodom blagdana Svetog Nikole posjetili Odgojno – obrazovnu skupinu posjetili su članice Udruge „Otvoreno srce“ Sanela, Nina i Ana, volonteri SŠ I. Kršnjavoga, ravnateljica Jasminka Falamić, profesorice Danijela i Mirjana i učenici OŠ D. Pejačević, članice Udruge „Katarina Zrinski“, i prof. Slađana Mihalj načelnik i ravnatelj škole Marko Knežević i pročelnik općine Feričanci Ivan Matulić, naša najdraža volonterka Andreja Balog i predsjednik Udruge „Prijateljstvo“ iz Feričanaca - Alen Dado.

skupina2
"Zahvaljujemo svima na prekrasnom druženju i poklonima koje smo dobili. Zahvaljujemo i općini Đurđenovac, vjeroučiteljici Marijani, defektologinji Kseniji i pedagoginji Zrinki i ravnateljici naše škole Martini, te predsjedniku udruge "OTVORENO SRCE" prof. Anđelko Cvijetović i našim roditeljima na super kolačima. Još jednom puno hvala svima od srca." - Učiteljice Zdenka i Daria i učenici ODGOJNO - OBRAZOVNIH SKUPINA.

skupina3
bricks2016

 

Log in to comment
zup1
Općina Đurđenovac, s gotovo 7.000 stanovnika, 14 naselja i površinom od 121 četvornih kilometara, jedna je od najvećih u Osječko - baranjskoj županiji i među 20 najvećih u Hrvatskoj.

 

Log in to comment
tenis1

U ponedjeljak, 6.11.2017. godine, u Podgoraču je održano među općinsko natjecanje u stolnom tenisu za dječake i djevojčice.

 

Log in to comment
strip1
U Knjižnici Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu otvorena je druga po redu izložba stripova pod nazivom Stripomanija 2 čiji je glavni pokretač i organizator knjižničar Toni Markotić.

 

Log in to comment
dani2
Prošli tjedan u osnovnoj školi J. J. Strossmayera Đurđenovcu obilježeni su Dani kruha.

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.