reklamavelika2015a

donja1

Ovog je vikenda u nastavno - sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora HKD Izvor iz Donje Motičine održao godišnji koncert. Na koncertu su nastupile sve sekcije društva, a tu je bio i KUD Hrvata BiH iz Rugvice kod Dugog Sela.

Pod stručnim vodstvom Stanislava Čamagajevca održane su mnoge pjesme i plesovi ovog vrlo vrijednog i nadaleko poznatog društva, dok je vrlo zadovoljan izvedbom i posjetom gostiju bio i predsjednik HKD-a Izvor Stevo Glavaš.

donja2

Kao jedan od gostiju bio je tu i načelnik Željko Kovačević koji je bio posebno ponosan kako nastupom domaćina, a tako i gostiju iz Rugvice.

"HKD Izvor ne predstavlja svoj rad samo na području općine Donja Motičina i okolice, već i po cijeloj Hrvatskoj, ali i Europi. Drago mi je da nastavlja tradicija godišnjeg koncerta i ovo je sjajna prilika da se prezentira cjelogodišnji trud članova HKD-a Izvor." – rekao je Željko Kovačević.

Jedan od gostiju bio je tu i Osječko - baranjski dožupan Željko Kraljičak koji je također pohvalio sve sudionike ovog koncerta. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.