reklamavelika2015a

 donacija donja moticina dvd

Danas je u prostorijama DVD-a Donja Motičina izvršena primopredaja vrijedne donacije od strane Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Do suradnje između DVD-a Donja Motičina i DUZS došlo je zahvaljujući načelniku Općine Željku Kovačević, koji je službeno predao doniranu opremu predsjedniku Bori Peršić i zapovjedniku Zlatku Vinković.

"Naime kao stožerno vatrogasno društvo u općini, načelnik je upoznat sa zakonskim obvezama istog a zbog skromnog financijskog proračuna pronašao je mogućnost iznaći jedan dio opreme, koja bi zadovoljila potrebe DVD-a. Tako je prilikom predaje opreme naglasio i zahvalio zamjeniku župana gospodinu Draganu Vulin koji je pokrenuo suradnju sa voditeljem Županijskog centra 112 Osijek gospodinom Zvonkom Grgec, te istaknuo kako je baš zamjenik župana zaslužan za ovu vrijednu donaciju."

donacija donja moticina dvd2

Vrijednost donacije iznosi oko 30.000,00 kn a sastoji se od 10 pari kožnih cipela za šumske požare, 10 „C“ cijevi, 5 „B“ cijevi, 5 kombinezona za šumske požare i deset kaciga sa naočalama za šumske požare.

Predsjednik Boro Peršić zahvalio se Načelniku te istaknuo kako je sretan zbog ove donacije te naglasio dobru suradnju Općine i DVD-a i nada se nastavku odlične suradnje.

Zapovjednik Zlatko Vinković osvrnuo se na cjelokupni rad članova svih kategorija u ovoj godini te naglasio da je ova donacija kao nagrada za izvrsne rezultate koje su članovi ostvarili na izlučnom Županijskom natjecanju u Semeljcima. Naime članovi DVD-a Donja Motičina ostvarili su pravo nastupa na 12. Državnom natjecanju mladeži sa jednom muškom ekipom, te 7. Državnom natjecanju vatrogasaca u Puli sa članovima A i B. Na posljetku se zahvalio Načelniku Kovačeviću i kazao kako je oprema došla u prave ruke i da će biti sigurno na prav način korištena. 

Tajnik društva DVD-a Donja Motičina Davor Vrabac.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.