reklamavelika2015a

hdssb5 1 1a

U općinskoj vijećnici, održana je skupština općinske organizacije HDSSB-a općine Donja Motičina.

Skupštinu je otvorila, Ružica Mikičić pozdravila prisutne članove i predložila radno predsjedništvo u sastavu: Siniša Vinković (predsjednik), Mišo Tomac (član), Antun Kolarić (član).

Radno predsjedništvo je za ovjerovitelje zapisnika predložilo Herminu Batrac i Dominika Mihaljevića, a za komisiju za vjerodajnice Stanislava Vinkovića. Svi su prijedlozi jednoglasno prihvaćeni.

Usvojen je slijedeći dnevni red:

1. Izbor a) radnog predsjedništva

             b) zapisničara i 2 ovjerovitelja zapisnika i komisije za vjerodajnice

2. Usvajanje prijedloga dnevnog reda

3. Pozdrav gostiju

4. Izbor članova –izaslanika za izborni sabor HDSSB-a iz organizacije HDSSB-a općine Donja Motičina

5. Zaključivanje rada skupštine

Skupštinu je pozdravio gospodin Zvonko Ibriks, predsjednik HDSSB-a Osječko- Baranjske županije. U svom obraćanju obavijestio je članove skupštine o radu stranke, o sudjelovanju HDSSB-a u izradi prijedloga ustavnih promjena te općenito o trenutnoj političkoj situaciji u državi.

Načelnik Željko Kovačević je pozdravio skupštinu i uputio članove u trenutna zbivanja u općini Donja Motičina. Zahvalio se prisutnim članovima na dolasku i sudjelovanju na skupštini i na svim dosadašnjim projektima HDSSB-a koji su potrebni za ugodniji život u cijeloj općini.

U 4. točki dnevnog reda , utvrđeno je da općinska organizacija HDSSB-a zastupa sa 8 članova na saboru HDSSB-a, od kojih se  5 ne bira, nego zastupaju po funkcijama u tijelima lokalne samouprave. Preostala 3 člana izaslanika za sabor HDSSB-a izabrani su jednoglasno , a to su Marko Kovačević, Josip Bošnjaković i Siniša Vinković.

hdssb5 1 4a

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.