reklamavelika2015a

bolnica1

Sukladno odluci Ministarstva zdravstva i ministra prof.dr.sc. Milana Kujundžića, u našičkoj će bolnici biti oformljen respiracijski centar.

Za tu su namjenu u cijelosti osigurana financijska sredstva od strane ministarstva, a našoj ustanovi su dodijeljena tri najmodernija respiratora, koji će omogućiti dugotrajnu, mehaničku ventilaciju za sve potrebite pacijente sa našeg područja.

Uređaji su prije nekoliko dana pristigli u Opću bolnicu Našice, a vrijedni su oko 600 tisuća kuna. Očekujemo tehnički pregled i stavljanje istih u funkciju. S obzirom na završetak kalendarske i poslovne godine, vrijedno je istaknuti da je uz financijska sredstva našeg osnivača Osječko-baranjske županije, koja je za razvoj bolnice doznačila oko 3.3 milijuna kuna, sudjelujući u nabavci toliko potrebnog CT uređaja, digitalnog mamografa te cijelog niza medicinskih uređaja i ostalih ulaganja u prostore naše ustanove, u 2017. godini Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske osiguralo gotovo 2 milijuna kuna za CT uređaj te oko 600 tisuća kuna za respiratore, a u zadnjem tjednu 2017.godine uplaćeno je i 5.6 milijuna kuna za djelomičnu sanaciju dospjelih obveza. Zahvaljujemo Gradu Našicama i gradonačelniku Josipu Miletiću na sve značajnijoj ulozi i povećanju financijske potpore bolnici. Hvala gospodarskim subjektima iz našeg okruženja te svim institucijama, našim donatorima, volonterima, udrugama i svima drugima koji su, na bilo koji način, pomogli očuvanju i unaprijeđenju naše ustanove. Zahvaljujemo na povjerenju, razumijevanju i strpljenju svim našim korisnicima usluga, našim pacijentima te na velikom radu i uloženom trudu djelatnicima naše bolnice. U 2018.godini nas ponovno očekuje daljnja borba i zalaganje za velike investicije i ulaganja u prostore, opremu ,ali i ono najvažnije, u ljude, odnosno kadrove, koji će obavljati zdravstvenu uslugu u jednom od naših najvažnijih strateških subjekata, koji uvelike nadilazi granice našeg grada. 

Ravnatelj OB Našice:

Hrvoje Šimić, dr. med., spec.

fizikalne medicine i rehabilitacije

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.