reklamavelika2015a

koncert1

Danas je na gradskom Trgu dr. Franje Tuđmana u Našicama održan tradicionalni humanitarni koncert adventskih i božićnih pjesma.

Koncert je bio u organizaciji udruge „Dar dobrote” u suradnji s Gradom Našicama, a na koncertu su nastupili Pjevačka skupina A sastava folklorne sekcije HKD Lisinski, VIS Snaga Duha, KUD Jasen iz Šaptinovaca te Mještoviti pjevački zbor HKD Lisinski. Koncert je bio u sklopu humanitarne akcije „Božićna zvona“ te će sve prikupljene donacije biti donirane malenoj trogodišnjoj Petri Katruša za kupnju pužnice koja košta 170.000 kuna. Gastro ponudu osiguralo je Udruženje obrtnika Našice. Na trgu se okupio veliki broj naših sugrađana koji su se družili, poslušali koncert i donirali sredstva za ovu humanitarnu akciju.

Josip Miletić gradonačelnik grada Našice ovoj lijepoj humanitarnoj akciji i adventskom programu između ostalog je izjavio.

„Gradska uprava zajedno s udrugom „Dar Dobrote” na gradskom trgu humanitarnom akcijom želi pomoći svima onima koji su u potrebi, ali ovdje je i prekrasan kulturni događaj koncert zborova i svega onoga što vjerujemo ljude veseli. Isto tako u večernjim satima biti će žive jaslice što je nešto novo u našem gradu. Adventski je duh, ali prije svega blizu smo Božiću. Želim svima da Božićne blagdane dočekaju u radosti i veselju i s jednim istinskim svijetlom u svima nama. Jako sam zadovoljan adventskim programom jer je to po prvi puta da se događa ovako nešto u našem gradu. Naravno primijetili smo neke stvari koje možemo u narednom periodu poboljšati, ali uvjeren sam da će sve dogodine biti još bolje i uspješnije. Za kraj želim svakom našem sugrađaninu upravo ono što si i sam želi, a na nama je da ostvarimo dobrobit za čitav grad i za sve one kojima možemo pomoći. Grad treba biti na pomoć sugrađanima, treba biti servis za sve poduzetnike, treba biti netko na koga se naši sugrađani mogu osloniti u kritičnim trenucima. Prije svega kao gradonačelnik želim svima blagoslovljen Božić i uspješnu iduću 2018. godinu.”

koncert2

U ime organizatora akcije Robert Kresić predsjednik udruge „Dar dobrote” o akciji je izjavio.

„Današnjom humanitarnom akcijom „Božićna zvona” prvenstveno skupljamo novac kako bismo pomogli Petri Katruša za kupnju umjetne pužnice koja košta 170 000 kuna. Mi već četiri godine za redom organiziramo humanitarni koncert božićnih pjesama za potrebe socijalne samoposluge. Međutim kako ove godine hvala Bogu dobro stojimo, odlučili smo pomoći nekom od naših sugrađana i saznali smo za potrebu male Petre za nabavu pužnice. Tako smo na upravnom odboru dogovorili da sva sredstva prikupljena na ovogodišnjem koncertu adventskih božićnih pjesama doniramo Petrinoj obitelji kako bi olakšali kupnju pužnice.”

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.