reklamavelika2015a

otvoreno

Danas su volonteri Udruge „Otvoreno srce” donirali duhovne knjige za potrebe osoblja i pacijenata Opće bolnice Našice. Uz predsjednika Udruge „Otvoreno srce” Anđelka Cvjetovića, koordinatorice volontera u udruzi Sanele Mandić Vidaković u posjetu bolnici su bile i 4 mlade volonterke koje se upoznaju s načinom rada udruge. Donaciju su zaprimili ravnatelj Opće bolnice Našice Hrvoje Šimić i Zvjezdana Gvozdanović pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo.

Sanela Mandić Vidaković koordinatorica volontera u udruzi „Otvoreno srce” o ovoj akciji je između ostalog izjavila.

„Udruga „Otvoreno srce je partner u projektu „Volontiramo i mi” čiji je nositelj Crveni Križ Našice. Ovdje smo se našli prigodom Božićnih blagdana i kako je to vrijeme mira ljubavi i darivanja odlučili smo u sklopu tog projekta i blagdana darivati nekoliko knjiga duhovnog sadržaja medicinskom osoblju bolnice, ali i korisnicima, odnosno pacijentima kako bi im bio ugodniji boravak ovdje.”

Anđelko Cvjetović predsjednik Udruge „Otvoreno srce” o suradnji s bolnicom i novim volonterkama je izjavio.

„Danas smo u uredu ravnatelja našičke bolnice, zahvalni smo na gostoprimstvu i na ovaj način bismo željeli završiti ovu kalendarsku godinu i višegodišnju suradnju. Imali smo niz projekata, kroz radionice s odjelima psihijatrije, pedijatrije, ginekologije, palijativne skrbi, kvalitetno smo i lijepo surađivali. Uz zahvalu, željeli bismo uključiti i nove snage naše mlade volonterke koje su prvi razredi srednje škole. Željeli bismo da posjete nekoliko ustanova s kojima surađujemo i da se one otvorenim srcem uključe u našu suradnju. „

Hrvoje Šimić ravnatelj Opće bolnice Našice o ovoj lijepoj donaciji je između ostalog izjavio.

„U ovim predbožićnim i predblagdanskim danima zahvaljujemo se na jednoj lijepoj donaciji i jednom novom razmišljanju koje donosi profesor Cvjetović, uz pomoć i podršku profesorice Sanele i njihovih mladih volontera. Lijepo je vidjeti da promišljaju na novi način da i mi kao zdravstveni djelatnici se svakim danom suočavamo s niz teških problema, stresnih situacija, da većinom razgovaramo s ljudima koji su u problemu i naravno da se to očituje na sve nas. Mislim da će ova donacija duhovnih knjiga, za koje je iskazana potreba od strane našeg osoblja, koristiti i biti upotrijebljene i donijeti korisne učinke kako bi i mi kao zdravstveni djelatnici lakše i kvalitetnije pružali zdravstvenu uslugu.”

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.