bon2017 12

bolnica1

Na inicijativu rukovoditeljice Odjela za psihijatriju našičke bolnice Snježane Vondraček, dr. med., spec. psihijatra i Božidara Popovića, dr. med., spec. psihijatra održan je sastanak sa rukovoditeljima i predstavnicima dijagnostičkih odnosno terapijskih djelatnosti naše ustanove. Zaključeno je da uz dosadašnje terapijske mogućnosti postoji velika potreba za dopunjavanjem sa novom terapijskom disciplinom odnosno psihoonkološkim tretmanom kod svih pacijenata kod kojih je novootkrivena maligna bolest.

Promišljanje inicijatora ove zamisli utemeljeno je na višegodišnjoj tradiciji programa oporavka u okviru Dnevne bolnice Odjela psihijatrije Opće županijske bolnice Našice te od 2018. godine pokrećemo dodatni psihoonkološki program za pacijente s onkološkim bolestima. 

Nakon otkrivanja i postavljanja dijagnoze malignog oboljenja naši će pacijenti, uz svoj dobrovoljni pristanak, imati mogućnost priključenja programu.

Program je nastao poradi potrebe integracije i suradnje među odjelima naše bolnice,  na dobrobit i korist našim pacijentima, podižući time kvalitetu rada naše ustanove.   

Tokom trotjednog programa rada sudionici će interaktivno participirati u su-kreiranju načina i mogućnosti psihološke i psihoterapijske potpore i podrške.

Program je utemeljen na snazi zajedništva skupine, dijalogu u grupi usmjerenima na resurse i potencijale osobe, sudjelovanju u participiranju dostižnih osobnih ciljeva, te kreativnosti koja proizlazi tokom tog procesa.


Ravnatelj OB Našice:

Hrvoje Šimić, dr. med., spec.

fizikalne medicine i rehabilitacije

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.