bon2017 12

U mjesecu prosincu sa radom će započeti nove subspecijalističke ambulante u sklopu kirurškog odjela Opće bolnice Našice.

Nastavak dobre suradnje i svih poveznica sa KBC Osijek, rezultirao je dogovorom o početku rada neurokirurške te vaskularne ambulante u prostorima naše bolnice. Liječnici iz KBC-a će sukladno potrebama i broju naručenih pacijenata dolaziti k nama, a na taj način ćemo uvelike olakšati pacijentima sa našeg područja dostupnost za ove uske specijalnosti. Također, je važno spomenuti i uštede na vremenu i troškovima prijevoza za korisnike naših usluga. Pacijenti se za pregled u prosincu mogu  naručiti na info pultu Opće bolnice Našice. Naravno da ćemo sukladno potrebama, ubuduće nastojati dodatno proširiti dijapazon deficitarnih specijalističkih i subspecijalističkih usluga, sukladno potrebama pacijenata sa našeg područja.

Velika je novost na odjelu kirurgije korištenje kratkotrajne inhalacijske anestezije kojom se postiže bezbolno izvođenje do sada izuzetno neugodnih i bolnih zahvata kao što su reponiranje luksiranih zglobova, repozicije koštanih prijeloma te još čitav niz manjih kirurških zahvata.

Na odjelu ginekologije započelo je izvođenje uroginekoloških operativnih zahvata, zbog kojih su mnoge naše pacijentice do sada odlazile u druge bolničke ustanove. Radi se o operacijama kojima se rješava problematika inkontinencije urina i zbrinjavanje defekata zdjeličnog dna. Na ovaj način našička bolnica prati najnovije trendove u rješavanju navedene problematike.

Ravnatelj OB Našice:

Hrvoje Šimić, dr. med., spec.

fizikalne medicine i rehabilitacije

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.