bon2017 12

trcanje1

U organizaciji trkača rekreativaca grada Našica i trkača Glasnici Istine Virovitičko – podravske županije danas u 5:30 sati iz centra grada Našica započeo je I. Memorijalni štafetni ultra-maraton Našice – Vukovar u kilometraži od čak 90 kilometara.

Prije samog starta, svi zajedno su upalili svijeće ispred spomen obilježja Uskrsla Hrvatska te je učinjena zajednička fotografija svih sudionika kao i pratnje, djelatnika PP Našice i JVP Našice koja će im osiguravati siguran dolazak do odredišta i povratak kući.

trcanje2

Na ovaj izniman potez, na ovu ne malu dionicu, po vrlo niskim temperaturama, koje su se kretale oko -2 stupnja, odlučili su se trkači iz Našica, Virovitice i ostalih dijelova Hrvatske kojima je cilj pokloniti se žrtvama Vukovara. U ovoj memorijalnoj utrci sudjeluje 14 trkača i trkačica, a predviđeno je kako će u Vukovaru biti oko 16 sati gdje će ih dočekati predstavnici Grada Vukovara i gdje će svi zajedno zapaliti svijeće kod središnjeg križa.

trcanje3

Pokrovitelji su Grad Našice, Grad Vukovar, PU Osječko – baranjska, JVP Našice, Cautio d.o.o., Sindikat policije Hrvatske, Glasnici Istine Virovitičko – podravske županije, UHBL-PTSP-VPŽ i SHP, dok je medijski pokrovitelj TV Našice.com.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.