banner izzy2016

vol1
Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice – CLIP Našice sa projektnim partnerima, Centrom za socijalnu skrb Našice i Humanitarnom udrugom Dar dobrote Našice 

poziva Vas na besplatnu edukaciju 

Upravljanje projektnim ciklusom – izrada, prijava i provedba EU projekta“.

 

Edukacija se organizira u sklopu projekta Volonterska platforma „STAV Našica“ – Standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Edukacija će uključivati 4 Modula:

I. Modul: Uvod u EU fondove i UPC (07. i 08.11.2017.)

II. Modul: Razrada projektne ideje (14. i 15.11.2017.)

III. Modul: Projektna prijava (20. – 24.11.2017.)

IV. Modul: Provedba EU projekata (27. i 28.11.2017.)

Radionice će se održavati u terminu od 09:00h – 16:00h u Hotelu Park Panolija, Trg dr. Franje Tuđmana 5, 31 500 Našice.

 

O edukaciji

Financiranje putem EU projekata je prestalo biti nešto daleko i upitno, dio je svakodnevice i treba zaživjeti kao način života, djelovanja. Ono zahtjeva specifična znanja i vještine. Cilj edukacije je stvaranje kapaciteta za privlačenje sredstava iz EU, kao preduvjet za stvaranje novih radnih mjesta, boljih radnih uvjeta, boljih volonterskih programa u sklopu djelovanja OCD-a.

Edukacija je praktično kreirana uz naglasak na usvajanje znanja putem konkretnih vježbi potrebnih za izradu Eu projekta, a koje polaznici rješavaju u manjim skupinama. Na edukaciji se koriste projektne ideje polaznika koje se putem niza vježbi detaljno razrađuju prema točno određenim metodološkim koracima uz naglasak na slijed i logičnu povezanost svih vježbi. Sa svakom skupinom polaznika tijekom svih vježbi radi trener što jamči interaktivnost, mentorski pristup i rješavanje konkretnih upita polaznika. Predstavljanje vježbi i zajednička diskusija dodatno olakšavaju usvajanje znanja i vještina te otklanjanje eventualnih nejasnoća oko izrade, prijave i provedbe EU projekta.

Broj prijava je ograničen na 15 polaznika. Za polaznike su osigurani radni materijali i ručak.

Prijava uključuje obvezu prisustvovanja cijeloj edukaciji (11 dana). Po završetku radionice svaki polaznik će dobiti potvrdu o sudjelovanju na edukaciji.

Uvjet za prisustvovanje edukaciji je članstvo u udruzi ili članstvo/radni odnos u organizaciji koja provodi volonterske programe.

Uz prijavu je potrebno priložiti:

  1. motivacijsko pismo

  2. sken važeće članske iskaznice udruge/izjavu ovlaštene osobe u udruzi da je kandidat član udruge ili izjavu organizacije/institucije koja provodi volonterske programe da je kandidat njihov zaposlenik

Rok za dostavu prijava je 31. listopad 2017.g. (16:00h). Odluku o odabranim polaznicima dostaviti ćemo prijavljenima do 03. studenoga 2017.g..

Prijave slati isključivo na e - mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. s naznakom „Prijava na UPC edukaciju“.

Predavač/trener je Emilija Malovčak, mag.oec.

Projekt Volonterska platforma „STAV Našica“ – Standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i ukupna vrijednost ovog projekta je 556.699,09 kuna, a provodi se od 01. lipnja 2017. – 31. svibnja 2018. godine.1

2

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.