bon2017 12

upravitelji1
Udruga “Upravitelj” – udruga pravnih i fizičkih osoba registriranih za upravljanje nekretninama organizira “Jesenski skup upravitelja” koji se od jučer održava u Našicama, a današnji dan obilježava radni dio skupa. Udruga je osnovana 1999. godine i okuplja upravitelje iz cijele Hrvatske koji upravljaju s više od 550.000 prostora, što je gotovo 90 posto cjelokupnog fonda kolektivnog stanovanja.
upravitelji2
Dobrodošlicu u Našice nazočnima je poželio gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić te u ime “Prve nekretnine” d.o.o. Našice Andrija Mikičić. Skup je otvorio predsjednik udruge “Upravitelj” Tomislav Štimac.
upravitelji4
Otvorenje su glazbenim nastupom uveličali učenici i profesori Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice. Skupu su, osim članova udruge “Upravitelj”, nazočni i predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, predstavnici lokalne vlasti te brojni drugi.
Teme su bile: aktualnosti o energetskoj obnovi, što donose novosti ovršnog zakona, upravitelji i dimnjačarstvo te kućni red u višestambenim zgradama.
Ovaj skup osim radnog dijela, ima i turistički u kojem će sudionici posjetiti kulturne i povijesne znamenitosti našeg grada i cijeloga kraja. “Jesenski skup upravitelja” završava sutra. U holu hotela izloženi su proizvodi domaćih obrtnika.
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.