bon2017 12

bolnica1

Povodom Dječjeg tjedna koji se obilježava od 2. do 8 . listopada u zajedničkoj suradnji DND-a Našice ,Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice te Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica OB Našice- odjel pedijatrije dobio je vrijednu donaciju slikovnica i knjiga za djecu.

Na prijemu kod ravnatelja bolnice dr.Hrvoja Šimića bili su predsjednica DND Našice Darija Vlajnić, tajnica DND-a Nataša Filipović i članica Dorotea Horvat, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić i knjižničarka Marija Buha, te voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Tamara Braun i dječji gradonačelnik Antonio Božić.

bolnica2

 

Glavna sestra bolnice Zvjezdana Gvozdanović i dr.Šimić poželjeli su im dobrodošlicu, te im se zahvalili na lijepoj suradnji i velikoj donaciji. Donaciju slikovnica, dječjih knjiga i cd uručili su na odjelu pedijatrije dr.Varžić i glavnoj sestri odjela Anica Kurtanjek koje su im poželjele dobrodošlicu i zahvalile u ime djece na donaciji.

bolnica3Nakon obilaska odjela svi su se zajedno podružili i poigrali sa bolesnom djecom u sobi za igru,te zajedno pregledali slikovnice i knjige.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.