bon2017 12

skrb2
Jučer (5.10.2017.) u hotelu Park Panolija održan je 2. simpozij Palijativne skrbi s međunarodnim sudjelovanjem. Organizator ovog drugog simpozija je bila Hrvatska udruga medicinskih sestara - Podružnica Opće županijske bolnice Našice i bolnica Našice. Vjerujemo kako je ovaj simpozij uspješno zadovoljio sve stručne i poslovne interese kao što je i doprinjeo širenju suradnje, poznanstava i novih poslovnih uspjeha.skrb4
Na simpoziju uz veliki broj sestara i drugih djelatnika bolnica širom Hrvatske bio je tu i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, ravnatelj bolnice Našice Hrvoje Šimić, predsjednica Hrvatske udruge medicinskih sestara Tanja Lupieri, te kao glavna organizatorica simpozija pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo u Općoj bolnici Našice Zvjezdana Gvozdanović.

Predsjednica organizacijskog i stručnog odbora simpozija Zvjezdana Gvozdanović nakon simpozija je između ostalog izjavila.
skrb3
"Danas smo održali 2. seminar o palijativnoj skrbi na kojem su bili prisutni kolegice i kolege iz 23 zdravstvene ustanove, 7 udruga, 2 sveučilišta te nekoliko suradnih ustanova. Želim se zahvaliti prije svega gradonačelniku Grada Našica Josipu Miletiću i ravnatelju Opće županijske bolnice Našice Hrvoju Šimiću na potpunoj podršci i potpori. Bilo je prisutno oko 200 sudionika i jako sam zadovoljna odazivom kolegica i interesom. Bile su kolegice iz bolnica Vukovara, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Pakraca, Požege, Osijeka, iz naših domova zdravlja Valpova, Donjeg Miholjca, Đakova, Našica uglavnom iz 23 zdravstvene ustanove.
skrb5
Cilj simpozija je bolja edukacija o palijativnoj skrbi i komunikacija među nama osobno, bolje upoznavanje svih nas i povećanje naših znanja na dobrobit i korist palijativnih bolesnika i nas samih kolegica."
 skrb1

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.