bon2017 12

policija2

U sklopu obilježavanja Dana policije 2017. godine 30. rujna, u Športsko-rekreacijskom centru Jarun u Zagrebu, Ministarstvo unutarnjih poslova organiziralo je, uz mnogobrojna druga događanja, i utrku građana i policijskih službenika.

U utrci  pod nazivom „Zajedno smo brži“, građani su odmjerili svoje snage i brzinu s policijskim službenicima u 6,3 kilometara dugoj trasi oko Jaruna. Trčali su u kategorijama za muškarce: građani i policajci te za žene: građanke i policajke, a najbolji su nagrađeni prigodnim nagradama.

Cilj zajedničkih aktivnosti povodom Dana policije bio je aktivno uključivanje građana u program obilježavanja Dana policije, zbližavanje građana i policije, unaprjeđenje odnosa i poboljšanje međusobne komunikacije, koja bi dodatno doprinijela prepoznatljivosti rada policije, kao snage na koju se građani mogu osloniti sukladno samom sloganu „Sigurnost i povjerenje“.

policija1

U utrci u kojoj je sudjelovalo 359 natjecatelja (292 građana i 67 policijskih službenika), sudjelovali su i policijski službenici PU osječko – baranjske Žana Bilandžić i Tomislav Gall, koji su predstavljali našu policijsku upravu, a koji se rekreativno bave trčanjem. Zadovoljni organizacijom i ukupnim plasmanom, vesele se slijedećoj utrci u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova te se nadaju većem broju predstavnika naše policijske uprave.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.