bon2017 12

urbarija10

Nakon mnogo godina, točnije od 2012. godine, Urbarijska noć nažalost nije održana, iako se pokušalo nekoliko puta. Ovoga puta, uprkos lošoj prognozi i jednom otkazivanju, točnije prebacivanju na drugi datum zbog kiše, Urbarijska noć je ponovo zasjala u punom svjetlu, uostalom kako to mještani ovih ulica, ali i cijelih Našica i to zaslužuju.

urb2

Organizatori su ovoga puta bili Grad Našice, Turistička zajednica Grada Našica i Savjet mladih Grada Našica uz naravno veliki broj sugrađana koji su se također uključili i bez kojih ovo sigurno ne bi uspjelo.

urb3

Na ovim noćima koje su svih ovih godina svima ostale u lijepom sjećanju bilo je zabave kako za naše najmlađe, veliki dvorac na napuhavanje, za one malo starije, fire poi spinning show, točnije zabava s vatrenim užadima koje ne preporučamo osim iskusnima, odbojka na pijesku i naravno vrlo dobar glazbeni program. Moramo također naglasiti kako je već od 14 sati započelo natjecanje u kuhanju čobanca koji su nakon ocjenjivanja sugrađani mogli jesti uz naravno i pregršt ostalih finih kulinarskih delikatesa, piva i slično.

urb1

Za kraj moramo reći kako je prema nekima ova Urbarijska noć stvarno prošla iznad svih očekivanja, što su očito prepoznali mnogi naši sugrađani koji su došli u stvarno rekordnom broju. U svakom slučaju svi, ama baš svi, i organizatori, ali i svi naši sugrađani mogu biti itekako ponosni na uspješno održanu Urbarijsku noć.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.