bon2017 12

radovi1
Kako smo saznali, prema planiranim radovima, prometovanje Vinogradskom ulicom (ulica uz našičku tržnicu) u nadednom periodu će biti otežano. Naime započeli su veliki radovi na rekonstrukciji ove ulice, ali kako je ta ulica od iznimnog značaja za cijeli grad zbog same tržnice, kao i nesmetanog prometovanja iz Franevačke ulice, prekid prometa će biti samo s jedne strane ove ulice. Tako se očekuje da će promet ponekad biti prekinut u toj ulici na križanju Vinogradske i Bana Jelačića, tako da će ipak biti omogućen pristup tržnici preko ulice Braće Radića. Isto tako postoji mogućnost da se promet privremeno obustavi na samom početku ulice, točnije na križanju Vinogradske i Braće Radića, na tržnicu, ali i Franjevačku ulicu moći će se preko ulice Bana Jelačića ili ulice Đure Đakovića.
radovi2

Također smo saznali kako će se uskoro pokrenuti radovi na oborinskoj kanalizaciji za prikupljanje površinskih voda u ulici kralja Tomislava i to od Čimena do rotora. Tako da se očekuju radovi u iduća dva i pol mjeseca te će i tu biti otežano prometovanje što znači da će promet biti preusmjeren na jedan kolnički trak uz privremenu regulaciju prometa.

radovi3

Upravo zbog toga mole se svi sugrađani da imaju razumijevanja i strpljenja, te da ukoliko mogu koriste alternativne pravce, a pod tim pogotovo mislimo na prometovanje u ulici kralja Tomislava.radovi4

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.