reklamavelika2015a

lapovac1

Kako smo dobili obavijest od našeg vjernog čitatelja, na jezeru Lapovac, u ribičkoj kući uočeno je stvarno veliko gnijezdo stršljena.

U zadnje vrijeme, možda zbog ovih velikih vrućina, a možda i promjene u visini temperature koje nastaju između noći i dana ove leteće napasti su postale vrlo agresivne. Kako nam je potvrdio čitatelj, njega osobno je jedan ubo u prijedjelu trbuha, dok je prije neki dan njegovog kolegu također ubo stršljen i to u prst, ali se na njemu pojavila burna reakcija te je završio na hitnoj.

Vjerujemo kako će djelatnici JVP Našice, točnije naši vrijedni vatrogasci i ovaj slučaj riješiti jer su oni i jedini obučeni za ovakve situacije, a uz to posjeduju i opremu za to. Ni u kom slučaju uklanjanje stršljena nije preporučljivo da radi nestručna osoba jer to može završiti sa ozbiljnim posljedicama kako za njega tako i za objekte u kojima se gnijezdo nađe.

Kako je pred nama državni blagdan, očekuje se i povećan broj što šetača, ali i trkača ili biciklista koji će upravo Lapovac vidjeti kao mjesto za odmor i relaksaciju, tako da ovom prilikom još jednom upozoravamo sve da se klone "Ribičke kuće" dok se situacija ne promijeni, a ukoliko zamijetite također negdje drugdje gnijezda stršljena, da o tome obavezno obavijestite naše djelatnike JVP Našice.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.