bon2017 12

donacij1

Danas je obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Našica Stjepan Pintarić, mag. ing. aedif., svečano uručio vrijednu donaciju pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdani Gvozdanović, mag. med. techn. te ravnatelju Opće bolnice Našice Hrvoju Šimiću, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.

Radi se o donaciji službene zaštitne odjeće za medicinsko i nemedicinsko osoblje odnosno preko 170 kompleta u vrijednosti od oko 55.000,00 kuna. Uz prošlu donaciju odjeće za liječnike specijaliste te glavne odjelne sestre, na ovakav način ovim „sredstvom za rad“, opskrbljeni su svi ostali medicinski i nemedicinski djelatnici Opće bolnice Našice.

donacij2

Zahvaljujemo se potpori Grada Našica te povećanju proračunskih sredstava za potrebe naše ustanove jer uz dosadašnju potporu našeg osnivača Osječko-baranjske županije, imamo u Gradu Našicama vrijednog partnera. U budućnosti očekujemo potporu i šire lokalne zajednice u skladu s mogućnostima, a sve na tragu sastanka održanog u OB Našice sa gradonačelnikom, načelnicima pripadajućih općina i županom.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.