banner bizovac2

banner izzy2016

noc1

Obilježavajući Noć knjige 2017. godine, drugu godinu za redom, ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić“ Snježana Kanđera, magistra predškolskog odgoja sa odgojiteljicama, posjetila je Odjel pedijatrije Opće bolnice u Našicama.

U dječjoj igraonici, na za to prilagođenoj sceni, prikazana je dramatizacija kolaža tekstova Jadranke Čunčić-Banov. Odgojiteljice Marica Balažić, Ljiljana Fehir i Katarina Jurčević prezentirale su duhovite tekstove pomoću lutki tikvi. Trenutno hospitalizirana djeca, njihovi roditelji koji su se nalazili na odjelu te prisutni djelatnici bolnice, uživali su u nesvakidašnjem događaju.

noc2

Zahvaljujemo se ravnateljici našeg dječjeg vrtića i odgojiteljicama, što su prepoznali značaj ove suradnje čiji je cilj razvijati naviku korištenje lijepe književne riječi. Razigrane lutke tikve povele su djecu u omiljeni svijet životinja, prenoseći poruke o dobroti, humanosti i ljubavi. Opća županijska bolnica Našice, sa svojim dječjim odjelom, koji nosi status „Dječji odjel – prijatelj djece“ niz godina odlično surađuje sa mnogim institucijama te udrugama s područja našeg grada i šire. Osnovni cilj ove suradnje je djeci olakšati i uljepšati boravak za vrijeme liječenja u našoj ustanovi.

Ravnatelj OB Našice:

Hrvoje Šimić, dr. med., spec.

fizikalne medicine i rehabilitacije

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
PlakatzaDanGrada2017

banner310 2581a

gelo1

reklama310x258 1

banner22015

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.