bon2017 12

noc1

Obilježavajući Noć knjige 2017. godine, drugu godinu za redom, ravnateljica Dječjeg vrtića „Zvončić“ Snježana Kanđera, magistra predškolskog odgoja sa odgojiteljicama, posjetila je Odjel pedijatrije Opće bolnice u Našicama.

U dječjoj igraonici, na za to prilagođenoj sceni, prikazana je dramatizacija kolaža tekstova Jadranke Čunčić-Banov. Odgojiteljice Marica Balažić, Ljiljana Fehir i Katarina Jurčević prezentirale su duhovite tekstove pomoću lutki tikvi. Trenutno hospitalizirana djeca, njihovi roditelji koji su se nalazili na odjelu te prisutni djelatnici bolnice, uživali su u nesvakidašnjem događaju.

noc2

Zahvaljujemo se ravnateljici našeg dječjeg vrtića i odgojiteljicama, što su prepoznali značaj ove suradnje čiji je cilj razvijati naviku korištenje lijepe književne riječi. Razigrane lutke tikve povele su djecu u omiljeni svijet životinja, prenoseći poruke o dobroti, humanosti i ljubavi. Opća županijska bolnica Našice, sa svojim dječjim odjelom, koji nosi status „Dječji odjel – prijatelj djece“ niz godina odlično surađuje sa mnogim institucijama te udrugama s područja našeg grada i šire. Osnovni cilj ove suradnje je djeci olakšati i uljepšati boravak za vrijeme liječenja u našoj ustanovi.

Ravnatelj OB Našice:

Hrvoje Šimić, dr. med., spec.

fizikalne medicine i rehabilitacije

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.