reklamavelika2015a

pomoc1

Ovog je vikenda u organizaciji HVIDRE, a uz pomoć Grada Našica i sugrađana organizirana hvala vrijedna humanitarna akcija za pomoć ljudima iz Vukovara kojima je to sada u ovom trenutku i najpotrebnije.

Nekoliko riječi o ovoj akciji rekao je Mirko Jurić, glavni koordinator za ovu akciju na prostoru Našica.

pomoc2

"Ova donacija ide onima kojima je to najpotrebnije, ljudima u hrvatskom heroju gradu Vukovaru. Želja nam je da se ublaži ona ružna slika koju imamo još uvijek u Vukovaru gdje ima puno ljudi koji još nemaju one najosnovnije potrepštine, a tu prvenstveno mislim na hranu i higijenu. Ovom prilikom želim zahvaliti HVIDRI Našice, građanima koji su također dali svoj doprinos cijeloj akciji.

pomoc3

Isto tako želim zahvaliti Gradu Našicama jer smo od njih stvarno dobili veliku podršku sa značajnim iznosom, pa se ovom prilikom zahvaljujem našem gradonačelniku Stjepanu Pintariću i svima iz grada koji su nesebično sudjelovali i dali svoj doprinos. Bilo je tu i nekoliko trgovačkih centara koji su pomogli u okvirima u kojima su oni to procijenili da to mogu učiniti, a na koncu moramo zahvaliti i našim uvijek sveprisutnim i vrijednim vatrogascima iz Našica jer bez njih to ne bi mogli učiniti. " - rekao je Mirko Jurić.

pomoc4

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.