reklamavelika2015a

pokrenizaradost1

Do 15. travnja traje glasovanje za deset hrvatskih gradova u kojima će biti postavljena i uređena vježbališta na otvorenome u sklopu ovogodišnjeg izdanja Coca-Colinog projekta Pokret za radost.

U neizvjesnu borbu već se uključio velik broj građana diljem Hrvatske, a dosad je putem mrežne stranice www.pokretzaradost.hr prikupljeno gotovo 350 000 glasova. Na istoj se stranici može pratiti i trenutačni poredak gradova u ovome projektu kojim Coca-Cola želi doprinijeti društvu u kojemu posluje. Deset gradova u kojima su aktivne zone najpoželjnije i najpotrebnije odabiru upravo sami građani, a prigodu da glasuju imaju jedanput dnevno.

Građani mogu glasovati u tri kategorije gradova te će se tako vježbališta u suradnji s gradskim upravama urediti u četiri najbolje plasirana grada do 10 000 stanovnika, u tri grada od 10 000 do 35 000 stanovnika te u tri grada s više od 35 000 stanovnika. Osnovna je vrijednost projekta to što svako vježbalište s ukupno šest sprava Coca-Cola gradu predaje u trajno vlasništvo kako bi se njime mogli koristiti svi građani neovisno o dobi i tjelesnoj spremi. Nova mjesta za rekreaciju i druženje tako postaju dostupna svima te obogaćuju mjesne sadržaje. 

Stoga, pozivamo sve građane da se uključe u ovu akciju i svoj glas daju našem gradu, gradu Našice. Građani će vježbalište moći redovito koristiti za rekreaciju, druženje i boravak na otvorenome, a pomoći će i u tjelesnome odgoju te radu sportskih klubova.

pokrenizaradostglasuj

Partneri su projekta Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski Crveni križ, a potporu su projektu dali Ministarstvo zdravstva, Središnji državni ured za šport te Udruga gradova u Republici Hrvatskoj. I ove godine kao njegovi veleposlanici projekt podržavaju Mirza Džomba, nekadašnji rukometni reprezentativac i Antonija Blaće, televizijska voditeljica.

pokrenizaradostblace

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.