reklamavelika2015a

kuhanje1

U petak 17. ožujka  2017. godine u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga održan je jedan od projekata ugostitelja  pod nazivom „Učimo od najboljih “.

U realizaciji projekta sudjelovali su :   gospodin Robert Bartac – učenik naše škole prve generacije ugostitelja, koji je svojim radom i trudom postao zamjenik šefa kuhinje u hotelu Osijek  a  za današnji projekt pripremao je  razna jela od tjestenine, mesa,riba i jela iz woka,te konobar hotela Osijek   gospodin  Ivica Rajić koji je upoznavao učenike o raznim vrstama vina, prezentiranje vina, dekantiranje vina i sljubljivanje vina s pripremljenim jelima.

kuhanje2

U projektu su sudjelovali i učenici  ugostiteljskog smjera - kuhari i konobari  i njihovi stručni učitelji  Marica Canecki, Ana Mirković, Jerko Amidžić i Stanislav Vinković .

Projekt koji su nazvali „Učimo od najboljih “ je samo jedan od projekata koji planiraju izrealizirati u ovoj školskoj godini, jer smatraju da  je to jedan od načina prezentiranja ugostiteljske struke i promoviranje ugostiteljskog zanimanja.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.