reklamavelika2015a

bolnica1

Vezano za objavu natječaja ur.broj: 01-130/1-2017 od 07.03.2017.g. za zasnivanje radnog odnosa za poslove ginekologa u Općoj bolnici Našice, objavljeni tekst natječaja s netočnim uvjetima natječaja te komentare na isti koji se raširio putem društvenih mreža, dužni smo se obratiti javnosti.

Naime, obavještavamo Vas da je Opća bolnica Našice raspisala natječaj čiji tekst Vam dostavljamo u prilogu. Isti ispravni tekst natječaja objavljen je u Narodnim novinama br.: 21./2017 i na stranicama OB Našice, a poslan je na objavu Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Krivi navod je objavljen na stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te je očito učinjena pogreška prilikom njihove obrade navedenog natječaja. Nažalost takav tekst postao je predmet negativnih komentara te nanosi štetu liječničkoj struci i indirektno šteti ugledu bolnice među građanstvom, kojem je podatak dostupan na društvenim mrežama.

Natječaj možete pogledati ovdje.

Uvažavajući sve druge institucije te imajući razumijevanja za mogućnost nenamjernog previda, Opća bolnica Našice dužna je ograditi se od bilo kakve odgovornosti za pogrešku, koja se dogodila prilikom objave teksta natječaja za poslove ginekologa, a koja je bila objavljena na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Na našu zamolbu, pogreška je uz ispriku ispravljena.

S poštovanjem.

Ravnatelj:

Hrvoje Šimić, dr. med., spec.

fizikalne medicine i rehabilitacije

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.