reklamavelika2015a

bolnica

U Vukovaru je održan sastanak ravnateljstva vukovarske bolnice i ravnatelja OB Našice na temu realizacije financijskih sredstava iz europskih fondova,a za izgradnju i opremanje dnevnih bolnica, jednodnevne kirurgije te hitnog bolničkog prijema.

Domaćini ovog sastanka bili su dr.Vesna Bosanac, nadaleko i svima znana ravnateljica vukovarske bolnice te njen zamjenik dr. Siniša Maslovara. S obzirom da je i našička bolnica nedavno dobila "zeleno svijetlo"ministarstva zdravstva za sudjelovanje u ovakvom projektu, ravnatelj našičke bolnice dr. Hrvoje Šimić, dogovorio je ovaj radni sastanak, kako bi što efikasnije i brže došlo do izrade projektne dokumentacije za ovaj izuzetno zahtjevan projekt, koji bi trebao našičkoj bolnici dovesti između 40 i 50 milijuna kuna ulaganja u unapređenje dnevnih bolnica,jednodnevne kirurgije te hitnog bolničkog prijema. Radi se o potencijalnim, ali vrlo vjerojatnim i ostvarivim ulaganjima u novu zgradu,ali i najmoderniju medicinsku opremu. Naišli smo na iznimnu dobrodošlicu, a informacije koje smo dobili od dr.Vesne Bosanac i velikog dijela njenog projektnog tima, koji je već dovršio svoj projektni dio i ovih dana kreće u samu financijsku realizaciju, od dragocjene su vrijednosti.

Očekujemo da bi moguća izgradnja nove zgrade te opremanje ne medicinskom i medicinskom opremom u našičkoj bolnici trebao krenuti, nakon vrlo zahtjevne pripreme, izrade kompletne dokumentacije te punog razumijevanja i podrške grada, županije te nadležnih ministarstava započeti u predstojećim mjesecima ove godine!  

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.