banner izzy2016

kapelica

Svetom misom koju je služio fra. Zoran Bibić, župnika i gvardijana franjevačkog samostana u Našicama u crkvi Svetog Antuna Padovanskog, u srijedu, dana 18. listopada 2017. godine u 18.30 sati obilježen je blagdan Svetog Luke zaštitnika liječnika i zdravstvenog osoblja.

 

Log in to comment
Mikrofon1
U povodu obilježavanja Međunarodnoga dana svjesnosti o mucanju u nedjelju 22. listopada na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) s početkom u 13.30 bit će prikazan dokumentarni film Mikrofon je Vaš.

 

Log in to comment
vojnici1

Zbog sve većeg broja zainteresiranih za dragovoljno vojno osposobljavanje u petak, 13. listopada 2017. godine u vojarni "123. brigade HV" u Požegi prihvaćen je 20. naraštaj ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju, što je ujedno i treći ovogodišnji naraštaj. 

 

Log in to comment
upravitelji1
Udruga “Upravitelj” – udruga pravnih i fizičkih osoba registriranih za upravljanje nekretninama organizira “Jesenski skup upravitelja” koji se od jučer održava u Našicama, a današnji dan obilježava radni dio skupa.

 

Log in to comment
vojska1

Ovih dana dio ljudi iz Slavonije je dobio pozive za sudjelovanje u vojnim vježbama.

 

Log in to comment
program1

Tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o. (informatička tvrtka iz Zagreba, koja prvenstveno razvija rješenja i pruža konzultantske usluge općinama, gradovima i županijama, više na www.spi.hr) ove jeseni organizira osmu po redu Koordinaciju grado/načelnika u suradnji s Udrugom gradova i to prvenstveno namijenjenu čelnicima JLS s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

 

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.