bon2017 12

malisani1

Povodom Božićnih blagdana, učenici osnovne škole Dora Pejačević, 5c i 6d razreda s razrednicama Mirjanom Šutalo – Vulić i Danijelom Kleščik - Horvat danas su obišli domove za stare i nemoćne osobe u Makloševcu i Zoljanu.

malisani2

U veseloj atmosferi koju su priredili učenici starijim sugrađanima, mališani su prikazali igrokaz te otpjevali nekoliko pjesmica koje su vjerujemo ugrijali srca svakog štićenika u domu. Ovim posjetom se željelo pokazati našim mališanima što znači briga o starijima i kako ih se nikada ne smije zaboraviti. Vrlo je važno učiti naše mališane od najranijih dana vrijednostima, a ovi dani koji su pred nama su upravo za to prikladni.

malisani3
bricks2016

 

Log in to comment
strat1

U prostorima Zavičajog muzeja Našice (Dvorac Pejačević) 10. prosinca 2017. godine održana je osnivačka skupština Glazbenog društva „Strat“ Našice.

 

Log in to comment
8godina

Ekipa, sprema se jedan 🔝🔝🔝 OOOOOPAKO DOBAR 🔝🔝🔝 event, CB Izzy slavi 8. godina uspješnog rada i bez obzira na uzrast, sve vas poziva na proslavu svog rođendana!

 

Log in to comment
lija

Jučer su nam se javili čitatelji te poslali fotografiju lisice koja je odlučila prošetati centrom grada Našica.

 

Log in to comment

 

cjepanje

Prije nekoliko dana pojavila se potreba cijepanja drva starijoj osobi.

 

Log in to comment
clip2

Prošli tjedan je završena edukacija „Upravljanje projektnim ciklusom – izrada, prijava i provedba EU projekta“ organizirana u sklopu provedbe projekta Volonterska platforma „STAV Našica“ – Standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica.

 

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.