reklamavelika2015a

samir1

Gradska organizacija SDP-a Našice je u nedjelju, 19.11.2017., u stranačkim prostorijama održala redovitu izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo Gradske organizacije SDP-a Našice većinom članova.

Gradsku organizaciju će u slijedećem periodu voditi novoizabrani predsjednik GO SDP Našice, Samir Haj Barakat.

Dužnost potpredsjednica obnašati će Biljana Kajgana Petričević i Anita Stanić Plemeniti.

Pomoć u radu pružati će im Gradski odbor SDP-a Našice u sastavu Milenko Đurđević, Jurica Katavić, Branko Kraljik, Tomislav Krznarić, Vjekoslav Jug, Danko Miklić, Veljko Petričević, Nenad Stanešić proširen sa dodatnim članom Ivicom Jerkovićem koji je ušao na prijedlog sadašnjeg predsjednika, usvojenim većinom glasova članova konvencije.

Istodobno s izborom novog vodstva GO SDP Našice biran je i delegat koji će predstavljati SDP Našice na Konvenciji SDP Hrvatske u Zagrebu krajem ove godine. Većinom glasova izabrana je Biljana Kajgana Petričević.

Nakon završetka izbora, dosadašnji predsjednik SDP Našice, Ivica Jerković, zahvalio se svim članovima na dosadašnjoj suradnji i poželio novom predsjedniku SDP  Našice, Samiru Haj Barakatu uspješan rad. Novi predsjednik se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Ivici Jerkoviću i obratio se članovima konvencije kojima je zahvalio na ukazanom povjerenju. Isto tako najavio je promjene smjera djelovanja, jačanje rada foruma žena i mladih, kao i odbora, a naglasio je kako će uskoro započeti s osnivanjem mjesnih organizacija te pozvao na zajedništvo i jačanje SDP-a u našem gradu. 

"Osobno pozivam sve građanke i građane kojima su poštenje, demokracija, sloboda i ljubav prema čovjeku osnovna načela, koji su voljni društveno - politički se angažirati kako bi sebe dali drugima i time pomogli našem gradu i kraju, svima koji su spremni odreknuti se svog slobodnog vremena kako bi izgradili bolje društvo da nam se pridruže bilo kao članovi stranke, bilo kao simpatizeri u izgradnji boljeg života u našem gradu i kraju, grada u koji će se ljudi doseljavati, a ne iseljavati. Istodobno najavljujem da ćemo u gradu djelovati kao konstruktivna oporba i da ćemo sve dobre projekte u interesu grada podržati bez obzira od koga dolaze jer građani su nama u SDP-u ispred svega i razlog našeg političkog djelovanja."- rekao je među ostalim u govoru novoizabrani predsjednik Samir Haj Barakat.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.