bon2017 12

hdz1

Sinoć je u stranačkim prostorijama u Gregerovoj vili održana 17. sjednica proširenog Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Našica. Teme su bile predstojeća sjednica Gradskog vijeća Grada Našica i aktualna politička situacija.

 

Predsjednik Gradskog odbora Stjepan Pintarić, ujedno i predsjednik Gradskog vijeća izvijestio je o točkama 2. sjednice Gradskog vijeća, detaljno obrazložnje rebalansa proračuna dao je gradonačelnik Josip Miletić. Zajednički zaključak sa sjednice je da Hrvatska demokratska zajednica u ovom sazivu Gradskog vijeća ima ima apsolutnu većinu, što omogućuje da sinergijom Gradonačelnika i Gradskog vijeća, te uz potporu našega Župana možemo u narednom periodu napraviti značajne iskorake u svekolikom razvoju našega Grada.

Predsjednik GO Stjepan Pintarić čestitao je Ivici Čemeu na izboru za potpredsjednika Županijske skupštine Osječko-baranjske županije, što je veliko priznanje kako njemu osobno tako i gradskoj organizaciji HDZ-a na dosadašnjem radu i izbornim rezultatima. Isto tako uputio je čestitku i Vanji Prošiću koji je na konstituirajućoj sjednici prisegnuo kao zamjenski vijećnik.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.