bon2017 12

hdz nasice 3

Sinoć je u stranačkim prostorijama u Gregerovoj vili održana 15. sjednica proširenog Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Našica na kojoj je predsjednik Stjepan Pintarić čestitao svim članicama i članovima HDZ-a na izbornoj pobjedi ostvarnoj u prvom krugu Lokalnih izbora 2017.godine.

Predsjednik Pintarić zahvalio je svima koji su doprinjeli ostvarenju postavljenog cilja, a to su apsolutna većina u Gradskom vijeću i pobjeda gradonačelnika u prvom krugu. Nadalje je objasnio kako je izrazito bitno da u drugom krugu dobijemo i svog župana, g. Ivana Anušića, zbog poveznice Grad - Županija- Vlada RH te je pozvao sve članove da motiviraju birače i promoviraju program HDZ-a za novi početak Osječko-barnjske županije. Izrazito je bitno napomenuti da HDZ ima ostvarenu većinu u Županijskoj skupštini te da Našice imaju dva vijećnika u novom sazivu Skupštine g. Stjepana Pintarića i g. Ivicu Čemea.

Isto tako, na sinoćnjoj sjednici Gradskog odbora članovim se obratio i dopredsjednik GO HDZ Našice te novoizabrani gradonačelnik g. Josip Miletić koji je zahvalio svima koji su doprinjeli ovoj pobjedi na izborima, te je obećao da će dužnost gradonačelnika obavljati odgovorno za dobrobit svih građana Grada Našica. Primopredaja dužnosti je obavljena tijekom prijepodneva u uredu gradonačelnika. Gradonačelnik je isto tako spomenuo važnost drugog kruga izbora gdje ćemo birati novog župana, te je dao punu podršku g. Ivanu Anušiću, s kojim će sigurno imati odličnu suradnju kada preuzme dužnost župana Osječko-baranjske županije.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.