reklamavelika2015a

podrska12

GO HSLS-a Našice, jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora, na ovim lokalnim izborima daje podršku listi Hrvatske demokratske zajednice kao i kandidatu za gradonačelnika Grada Našica Josipu Miletiću.

Na listi se nalazi i kandidat HSLS-a Darko Cerovski, uspješni obrtnik i dugogodišnji predsjednik Udruge voćara i vinogradara Našice.

Lista HDZ-a pokazala je svoju širinu i otvorenost za suradnju jer na listi se osim kandidata HSLS-a nalaze i nestranački kandidati. Ovime nastavljamo dugogodišnju suradnju za dobrobit Grada Našica. Uvjereni smo da će ovakva lista uz kandidate za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika pobijediti u prvom krugu izbora, a u pobjedi i nastavku uspješne suradnje sudjelovat će i članovi HSLS-a. Nakon pobjede bit će zagarantirana suradnja sa državnom razinom i otvara se mogućnost realizacije svih predviđenih projekata koji se u budućem mandatu mogu i moraju riješiti u korist svih građana Grada Našica.

Pozivamo sve sugrađane da izađu na izbore 21. svibnja 2017. godine i daju svoju podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Našica i nositelju liste za Gradsko vijeće Grada Našica Josipu Miletiću.

/promo/

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.