reklamavelika2015a

sdpnasice2

 

Izađite u što većem broju na izbore;

Manje više svi su nešto ponudili. Ima tu stručnjaka ,vrsnih političara, dobrih praktičara, entuzijasta, dobrih, poštenih, iskrenih, ali i galamđija, licemjera, karijerista, amatera.

Svi su se na svoj poseban način, u skladu sa svojim viđenjima , dotakli gorućih problema u gradu: nezaposlenosti, visokih nameta, skupe vode, nedostatak kapitalnih investicija i sl.

Na građanima Grada Našica je da se odluče i izaberu onoga kome najviše vjeruju, tko ima znanja ne samo općeg i stručnog, nego i operativnog. Iz njihova minulog rada i djelovanja se dobro vidi što je tko napravio i kako je napravio, gdje smo sada i jesmo li zadovoljni time, tko je pričao i vraćao nas u prošlost, a tko je radio i stvarao temelje za budućnost.

Trebalo bi biti najmanje važno, tko je iz koje političke stranke, kakav mu je svjetonazor, koja mu je životna filozofija, tko stoji iza njega, od kuda je došao, bitno je da su dobri, pošteni, iskreni i otvoreni ljudi, koji žele brinuti o Našicama i njegovim stanovnicima, na najbolji mogući način.

Izađite na izbore!

Grad Našice bi pod hitno trebalo vratiti na put razvoja kakav je nekad imao. U svim područjima i segmentima života bi zaista trebao postati grad najpoželjniji za investicije, grad u kojem će se stvarati nova radna mjesta, grad šansi za mlade ljude, grad ugodna življenja za sve generacije. Gradonačelnika, svaki stanovnik grada, trebao bi doživljavati kao nekog svojeg, dragog i bliskog prijatelja, kojemu se uvijek može obratiti.

Zato u što većem broju izađimo na izbore, izaberimo najboljeg kandidata Antuna Kapraljevića, lista br. 1 za gradonačelnika. Poželimo mu sreću, jer će se naći u velikim, problemima, što su se godinama gomilali, spremali pod tepih, skrivali, lažno prikazivali kao uspjeh, napredak i dobrobit.

Glasajte za listu br.5. Socijaldemokratska partija Našice.

Odgovorni ljudi sa srcem i stavom donose pozitivne promjene!

sdpnasice3
sdp4
/promo/

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.