bon2017 12

hdssb1

Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje predstavio je u četvrtak u Našicama kandidata za gradonačelnika Našica Zdravka Kubicu.

Potpredsjednik stranke i kandidat za župana Osječko-baranjske županije Karlo Šatvar izrazio je veliko zadovoljstvo što je kandidat za gradonačelnika Našica vrijedni poduzetnik Zdravko Kubica.

- U mom programu za Osječko-baranjsku županiju na prvom je mjestu gospodarstvo odnosno pomoć našim poduzetnicima i obrtnicima. Iz toga razloga sam neopisivo sretan što je Gradski odbor grada Našica za kandidata predložio upravo gospodina Zdravka Kubicu, uspješnog poduzetnika - rekao je Šatvar.

Šatvar je posebno naglasio kako će se on i njegov tim ljudi zalagati za ravnomjeran razvoj Osječko-baranjske županije.

hdssb3

- Kao što Hrvatska nije samo Zagreb tako ni Osječko-baranjska županija nije samo Osijek. Borit ćemo se da siromašniji dijelovi naše Županije počinju dostizati one razvijenije - rekao je Šatvar te konkretizirao primjerom o besplatnim udžbenicima za sve osnovnoškolce:

- Nedopustivo je da bogatiji gradovi ili općine svojim osnovnoškolcima osiguravaju besplatne udžbenike dok oni siromašniji to ne mogu. Time se stvara još veća razlika. Ovakvu nepravdu zaustavit ćemo projektom besplatnih udžbenika za sve osnovnoškolce. Ušteđena sredstva roditelji će moći uložiti u izvanškolske aktivnosti djece čime bi ih ppoticali na izvrsnost - rekao je Šatvar.

hdssb2

Kandidat za gradonačelnika Našica Zdravko Kubica naglasio je kako Našice imaju veliki potencijal koji je neiskorišten:

- Potrebno je ukinuti administrativne prepreke na koje nailaze poduzetnici, ali i otvoriti poduzetnički inkubator za mlade - rekao je Kubica te dodao kako je potrebno ojačati i povećati stručni kadar za povlačenje sredstava iz Europskih fondova.

hdssb4

Šatvar je pozvao da Našičani ne nasjedaju na priče o tzv. lijevim i tzv. desnim kandidatima u Našicama već da ljude ocjenjuju jesu li pošteni, sposobni i vrijedni.

- Ukoliko se budu gledali ti kriterji onda će zasigurno Našičani glasati za gospodina Kubicu i listu HDSSB-a - zaključio je Šatvar.

/promo/

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.