bon2017 12

miletic1
Jučer je u gradskoj vijećnici predstavljen „Program razvoja Grada Našica za razdoblje 2017.-2021.“ koji je izradila Hrvatska demokratska zajednica.

Na početku predstavljanja prisutne je pozdravio Stjepan Pintarić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, te zahvalio svima koji sudjelovali na izradi programa i istaknuo kako je ovo dokument s kojim pokazujemo jasnu viziju budućeg razvoja Grada Našica.

miletic2

O planiranom nastavku kvalitetnog rada naših brojnih udruga, klubova i gradskih ustanova više je rekao kandidat za dogradonačelnika Krešimir Žagar, koji se posebno osvrnuo kako je ovo program budućnosti i program koji će rezultirati pobjedom HDZ-a na izborima.

miletic4

Nadamo se realizaciji planiranih projekata u zdravstvu, ali želimo i posebnu brigu usmjeriti prema svima koji su socijalno ugroženi.“ - izrazio je kandidat za dogradonačelnika Hrvoje Šimić, koji je također naglasio kako u narednom razdoblju žele učiniti sve što je u njihovoj mogućnosti za dostojanstvno hrvatskih branitelja. 
Nazočnima se obratio i kandidat za gradonačelnika Josip Miletić zahvalivši svima na dolasku i izrazivši zadovoljstvo izrađenim programom.

miletic3

Kao prioritet rada u idućem razdoblju, za bolji obiteljski život, bitan je razvoj gospodarstva. Poboljšanje aktivnih mjera za poduzetnike i osnaživanje proizvodnih djelatnosti u industrijskoj zoni. Na početku ovog mandata sa jasnom vizijom budućnosti osnovana je Našička razvoja agencija koju je potrebno nadograđivati da bude generator nove vrijednosti realizirajući pripremljene projekte. U razvoju poljoprivrede su mnogi izazovi pri čemu je osim direktne pomoći potrebno i brendirati naš grad sa domaćim proizvodima. Tako će se podići turistička ponudu, ali i prepoznatljivost uz koju možemo ostvariti samoodrživost te poboljšanje kvalitete života na selu. Našice obiluje prirodnim resursima, ali naša najveća snaga je u vrijednim ljudima koji zajedništvom i znanjem mogu puno napraviti. Zbog ozbiljnosti programa i odgovornosti prema biračima pripremljen je i detaljan katalog planiranih kapitalnih investicija, a uz povjerenje na izborima 21. svibnja uvjeren sam da ćemo zajedno ovaj program i ostvariti.“ – rekao je Josip Miletić. 

Kompletan program možete pogledati ovdje: - Program razvoja Grada Našica (online čitanje)
ili ga možete skinuti ovdje u PDF-u: - Program razvoja Grada Našica (279 kb)
 

/promo/

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.