reklamavelika2015a

hdz1a
U Našicama je u parku po vrlo ugodnom i sunčanom vremenu sa prisutnim velikim brojem članova i simpatizeza održana proslava osnutka HDZ-a u Našicama. Na proslavi obljetnice među brojnim gostima bio je saborski zastupnik, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i kandidat za budućeg župana Osječko – baranjske županije Ivan Anušić, predsjednik Gradskog vijeća i kandidat za gradonačelnika Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i gradonačelnik Stjepan Pintarić, zamjenik predsjednika Gradskog vijeća i kandidat za dogradonačelnika Hrvoje Šimić, donedavni gradonačelnik i sadašnji kandidat za dogradonačelnika Krešimir Žagar, direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, pomoćnik ministra u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja Zdravko Vukić, pomoćnica ministra u Ministarstvu turizma Snježana Brzica, veliki broj utemeljitelja HDZ-a Našica, zajednica Žena Katarina Zrinska te brojna mladež HDZ-a Našice.

hdz6Nakon intonacije himne, prije svih uzvanika okupljenima se obratio predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Stjepan Pintarić koji je među ostalim istaknuo veliko zadovoljstvo što je među okupljenima i veliki broj utemeljitelja HDZ grada Našica kao i mnoštvo mladeži. Čestitao je svim nazočnima 27. obljetnicu te pozdavio predstavnike Feričanaca, Donje Motičine, Podgorača koji su također sudjelovanji na osnivačkoj skupštini 18. ožujka 1990. godine.

hdz5

Josip Miletić, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Našica.

hdz4

"Prije svega želim čestitati svim članovima Hrvatske demokratske zajednice 27. rođendan, a posebno zahvaliti našim utemeljiteljima. Ovo je lijepa prilika za druženje članova, ali i za istaknuti naše kandidate za župana, gradonačelnika i dogradonačelnike. Danas smo puno toga rekli te se sjetili svih onih i lijepih, ali i ružnih trenutaka kada je trebalo imati hrabrosti i odgovornosti u osnivanju HDZ-a i neovisne države Hrvatske. Sada je pravi trenutak za novi korak i nove pobjede na izborima koji nam koji nam uskoro slijede. Naravno, očekivanja HDZ-a su poznata jer nama je želja i dalje služiti našim sugrađanima Našicama. Sve ono što smo do sada činili, radili smo za dobrobit našega grada i njegovih stanovnika. Treba svakako spomenuti dvije vrlo važne činjenice, a to je da u proteklih nekoliko mjeseci doživljavamo veliku podršku hrvatske Vlade i premijera Andrea Plenkovića zajedno sa svim ministrima. Taj dio se već sada itekako osjeti na realizaciji naših pripremljenih projekata i na svemu onom što smo radili proteklih godina. Isto tako moram spomenuti i dosadašnju nesklonost Županije prema našem gradu, ali uvjeren sam da ćemo to sa budućim županom Ivanom Anušićem promijeniti. Napokon, ćemo imati tu vrlo važnu poveznicu Grada Našica, Osječko – baranjske županije i Vlade RH pa onda ni u boljitak našega grada ne treba sumnjati. Hrvatska demokratska zajednica sustavno i kontinuirano radi sa jasnom vizijom razvoja našega grada, a za koji dan ćemo predstaviti i naš program za buduće mandatno razdoblje u kojem znamo kako odgovorno nastaviti razvoj Našice. Bez obzira na sve učinjeno, uvijek želimo više i bolje jer Našice to od nas i očekuju." - rekao je Josip Miletić, kandidat za gradonačelnika Grada Našica.

hdz2

Ivan Anušić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i kandidat za župana Osječko – baranjeske županije

hdz3

" Ovom prilikom bih čestitao 27 obljetnicu svim članovima HDZ-a Našica, a posebno pozdravljam utemeljitelje koji su danas ovdje nazočni. Na županijskoj razini naša je stranka imala svojih uspona i padova, ali svakim novim izborima rastemo i napredujemo te sam uvjeren da je pred nama je izborna pobjeda, kako u Našicama tako i u Osječko – baranjskoj županiji. Nakon 12 godina politike lutanja i inata u našoj županiji pred nama je prilika složiti sve razine koje su izuzetno važne za boljitak i napredak Slavonije i Baranje jer imamo resurse i vrijedne ljude koji zaslužuju bolje. Velika je podrška i premijera Vlade RH Andreja Plenkovića koji je u Osijeku prije nekoliko dana održao prvu sjednicu Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem te najavio 2.5 milijardi eura za razvojne projekte u Slavoniji. No, inicijativa treba kreniti sa lokalne razine i upravo sam u tom istom razdoblju u prošlih 12 godina vodio općinu Antunovac u kojoj su danas trendovi pozitivni, raste broj stanovnika i mladi ljudi ostaju. Upravo na takav način, sa konkretnim koracima se treba voditi naša županija i uvjeren sam da ćemo našim zajednišvom pobjediti na izborima te planirano i realizirati.“  

promo

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.