banner izzy2016

anusic2

Sinoć je u prepunoj Gradskoj vijećnici Grada Našica održan radni sastanak članova našičke Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice i kandidata za župana Osječko-baranjske županije g. Ivana Anušića.

Domaćin, predsjednik GO HDZ Grada Našica g. Stjepan Pintarić otvorio je sastanak i pozdravio prisutne članove, te izrazio zadovoljstvo velikim odazivom članova na radni sastanak u pretkampanji.

anusic3

Prisutnima se obratio i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Našica g. Josip Miletić izrazivši uvjerenost kako će Hrvatska demokratska zajednica pobijediti u Našicama i županiji, te tako napokon dobiti poveznicu Grada, Županije te Vlade Republike Hrvatske.

anusic5

Nakon uvodnog dijela članovima se obratio g. Ivan Anušić, kandidat HDZ-a za župana Osječko-baranjske županije. HDZ u Našicama svoju snagu pokazuje na svim izborima od lokalnih, preko parlamentarnih pa sve do predsjedničkih. Ista se snaga vidi i na stranačkim okupljanjima, pa je tako Gradska vijećnica bila mala za sve članove koji su htjeli biti na radnom sastanku. “Siguran sam da će Našice i nakon svibanjskih izbora nastaviti započete projekte. Ovaj put će vam biti puno lakše jer ćete imati podršku i na županijskoj i na nacionalnoj razini. Nakon niza godina vraćamo se na vlast na lokalnoj i županijskoj razini kako i priliči najvećoj i najsnažnijoj stranci u Hrvatskoj. Na ove izbore idemo samostalno, jer jedino je HDZ konsolidirana stranka u kojoj vlada zajedništvo. Cilj nam je revitalizacija Osječko-baranjske županije, a imamo i znanje i volju kao i ljude koji to mogu učiniti.”- rekao je g. Anušić.

anusic6

Ivan Anušić, saborski zastupnik i načelnik Općine Antunovac, kao jedne od najuspješnijih općina u ovoj regiji, rekao je kako je Osječko-baranjska županija nažalost u najgoroj situaciji po demografskoj slici, ali da je Općina Antunovac po tom pitanju ipak jedan pozitivan primjer koji želi prenjeti na našu županiju. „Prema zadnjem popisu stanovništva bilježimo 4,07% povećanje broja stanovnika, imamo prirodni natalitet veći nego mortalitet. Nedavno smo otvoriti jednu jasličku skupinu u dječjem vrtiću u Antunovcu, uskoro ćemo otvoriti i drugu skupinu, a samo u prošloj godini na području općine rođeno je 40 djece. Uvijek se postavlja pitanja kako je nama to uspjelo u regiji koja nema pozitivnu demografsku sliku. Sve resurse i potencijale koje imamo na raspolaganju stavili smo u prvi plan i sustavno ih razvijamo 12 godina. Brojne mlade obitelji odlučuju se upravo za život u našem mjestu jer tu imaju sve što im je potrebno, a Općina čini sve kako bi oni bili zadovoljni. Ključ je u kontinuiranom ulaganju, prate se trendovi i natječaji fondova EU. Upravo to je ono što je potrebno Osječko-baranjskoj županiji i nikako ne prihvaćam tvrdnje da to nije ostvarivo i da se ne može jer Općina Antunovac je konkretan dokaz da se može.“ – zaključio je Anušić.

Nakon radnog sastanka nastavljeno je druženje članova u odličnoj atmosferi.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.