bon2017 12

 
sdp1
U povodu 8. ožujka - Međunarodnog dana žena, predsjednik Gradske organicacije SDP Ivica Jerković  upućuje sugrađankama čestitku sljedećeg sadržaja: 
Drage sugrađanke,  
Od srca vam čestitam 8. ožujka, dan na koji tradicionalno izražavamo zahvalnost i poštovanje prema ženama, dan koji nas podsjeća na velike i hrabre žene koje su se tijekom povijesti, u iznimno teškim uvjetima borile za ravnopravnost, za ono elementarno u ljudskom i civilizacijskom smislu što je, ipak, tako često bilo uskraćeno, neshvaćeno i progonjeno. 
Danas je neko drugo vrijeme, ali posao nije završen. Na mnogim područjima još uvijek treba prijeći s riječi na djela, treba se boriti za istinsko vrednovanje položaja i uloge žene u suvremenom društvu. Još uvijek se i prečesto događa da, unatoč svemu, žena za istu stvar mora davati i ulagati više od muškarca, da joj je do istoga cilja put trnovitiji i teži. 
A više žena u svim područjima djelovanja, posebno onima u kojima se upravlja društvom, samo će doprinijeti da ovaj svijet bude bolji, tolerantniji i sretniji. 
S tom mišlju, drage dame, želim da nas Dan žena potakne da još više vremena i truda, svaki dan u godini, posvetimo ravnopravno.
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.